* Stanovení diagnózy* Identifikace spouštěčů* Úprava stravy * Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou.
Vaše cena
379,00 Kč
Vaše cena bez DPH
379,00 Kč
Dostupnost
Skladem
> 5 ks
Odesíláme
v pátek
5.4.
Podrobný popis
Stanovení diagnózy* Identifikace spouštěčů* Úprava stravy * Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Parametry
Autor:
Thilo Schleip
OVĚŘENÍ VĚKU 18+
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let
pro nákup alkoholických nápojů
pro nákup erotického zboží
pro nákup zábavné pyrotechniky kategorie F1 a F2
případně 21 let
pro nákup zábavné pyrotechniky kategorie F3
Informace o cookies na těchto stránkách
Náš eshop používá soubory cookie. Některé soubory cookie jsou nezbytné pro správné fungování webu. Další soubory cookie používáme k analýzám. Ty můžete případně odmítnout.