Košík je prázdný
Kategorie zboží

Histaminová intolerance


* Stanovení diagnózy* Identifikace spouštěčů* Úprava stravy * Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou.
Vaše cena 379,00
Vaše cena bez DPH 379,00
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v pátek 5.4.

Podrobný popis

  • Stanovení diagnózy* Identifikace spouštěčů* Úprava stravy * Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.

Parametry

Autor: Thilo Schleip