Košík je prázdný
Kategorie zboží

Nůž SOK vykosťovací Boning 130 mm Olive Sunshine Damascus


Kuchyňský nůž z japonské damaškové oceli, ze série Olive Sunshine Damascus.
Vaše cena 1 871,00
Vaše cena bez DPH 1 546,28
 
Dostupnost Skladem 1 ks
Odesíláme v úterý

Podrobný popis

Kuchyňský nůž Boning 130 mm značky SOK je speciálním nožem na vykosťování masa nebo oddělování kůže, chrupavek a šlach. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž má ostří dlouhé 130 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí
  • Výborný vykosťování masa nebo oddělování kůže, chrupavek a šlach
  • Krásný vzor Sunshine
  • Nepřilnavost materiálů k čepeli
  • Vhodné jako dárek 

Nůž SOK  

Čepel z damascénské oceli

Velmi kvalitní materiál damascénská ocel VG10 se používá k vytvoření čepele nože ze série SOK Olive Sunshine Damascus. 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí zajišťuje mimořádnou odolnost a pružnost. Díky těmto vrstvám nůž vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor SUNSHINE neboli paprsky slunce. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.

Rukojeť z překrásného dřeva

Barevně velmi atraktivní a žádané olivové dřevo se používá na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: SOK
  • Model: Boning 130 mm
  • Série: Olive Sunshine Damascus
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, hnědá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel VG-10
  • Materiál rukojeti: olivové dřevo
  • Hmotnost: 75 g
  • Délka čepele: 130 mm
  • Délka rukojeti: 95 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž