Košík je prázdný
Kategorie zboží

Maso a grilování

řadit podle: Oblíbenosti Ceny Názvu

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním …

447,00 Kč
včetně DPH

Skladem 2 ks Odesíláme ve čtvrtek 9.1.

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue.

399,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Tato BBQ kuchařka z produkce Jamie Oliver`s Food Tube je dílem amerického DJ a skvělého BBQ kuchaře, který žije a dýchá jak vařením, tak bavením lidí.

328,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně …

399,00 Kč
včetně DPH

Skladem 2 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí sýr nebo křupavý, pikantní chřest?

447,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 9.1.

Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger?

356,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger!

218,00 Kč
včetně DPH

Skladem 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 9.1.

Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.

528,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, …

447,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Grilování, jaké jste ještě nezažili!

637,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace.

356,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců.

266,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Léto bez grilování by snad nebylo to pravé léto.

233,00 Kč
včetně DPH

Skladem 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“.

425,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání.

442,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu.

399,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

. Pokud chcete hubnout a zhubnout jednou provždy, je třeba hlavně omezit přísun sacharidů.

468,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny.

442,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.

Jednoduše geniální… takové jsou dobroty, které připravuje Oliver Sievers.

447,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek 9.1.

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva.

607,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pondělí 6.1.