Košík je prázdný
Kategorie zboží

Xiaomi Mi smart Air Fryer (3,5 L)


Xiaomi Mi Smart Air Fryer (3,5 L) EU - horkovzdušná fritéza s objemem 3,5l.
Prodej ukončen

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Xiaomi Mi Smart Air Fryer (3,5 L) EU - horkovzdušná fritéza s objemem 3,5l. Moderní, zdravý a rychlý způsob přípravy pokrmů. 360° cirkulace horkého vzduchu pro rovnoměrné rozložení teploty, režimy 40-200°C, 100+ receptů v aplikaci Mi Home, možnost plánování a ovládání skrz mobilní aplikaci, OLED displej, podpora hlasového ovládání přes Google Assistant a Amazon Alexa, vyjímatelný nepřilnavý koš s možností čištění v myčce.

Zdravě, rychle a chutně

Už nemusíte trávit hodiny v kuchyni přípravou zdravých a chutných pokrmů. S fritézou Xiaomi Mi Smart Air Fryer připravíte lahodné pokrmy během několika minut a s žádným, nebo jen minimem oleje. Připravit oblíbené jídlo pro rodinu zdravým způsobem nebylo nikdy jednodušší a šéfkuchařem se nyní může stát skutečně každý.

Připravujte zdravé, křupavé pokrmy s nízkým obsahem tuku

Fritéza Xiaomi Mi Smart Air Fryer má mnoho předností, ale všechny spočívají v jedné věci: 360° cirkulace horkého vzduchu. Tato technika vám umožní rychlou přípravu oblíbených pokrmů, k jejichž přípravě nepotřebujete většinou žádný tuk. Tímto způsobem získáte křupavou a lahodnou strukturu a lehčí a zdravější výsledky. Na pokrm působí během okamžiku vysoké teploty ze všech stran. Díky tomu se například maso okamžitě zatáhne a veškerá šťáva zůstává uvnitř. Výsledkem je měkká a šťavnatá delikatesa. Okamžitý nárůst na požadovanou teplotu navíc výrazně zrychlí celou přípravu.

Od 40 °C do 200 °C: smažení, rozmrazování a fermentace

Mi Smart Air Fryer je však mnohem víc než jen fritéza. Díky nastavitelné teplotě v rozmezí 40 °C až 200 °C a 2 nastavením rychlosti ventilátoru můžete rozmrazovat, sušit a fermentovat, smažit, péct, zapékat a dokonce i opékat, takže je ideální pro přípravu masa, ryb a dokonce i koláčů. Vysoká variabilita nastavení ještě více rozšiřuje možnosti přístroje. Například 80 hodin při 40 oC můžete fermentovat jogurt a 5 hodin při 60 oC můžete sušit ovoce.