Vaše cena | 757,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 757,00 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme ve středu |
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
Autor: Josef Holec, kol.
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let