Košík je prázdný
Kategorie zboží

Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci - Eva Maria Dreyer


Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin.
Vaše cena 333,00
Vaše cena bez DPH 333,00
 
Dostupnost Skladem 4 ks
Odesíláme v pondělí 2.12.

Podrobný popis

Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin. Zjara, v časném létě i v dalších měsících poskytuje mnoho zeleně i květů, jež se uplatňují jako zdroj vitaminů, příjemných chutí a léčivých účinků. Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem - mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné - jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme je znát. Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90 všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.


Parametry

Autor: Eva Maria Dreyer