Košík je prázdný
Kategorie zboží

Cukroměr 0-30% bez teploměru 21cm EURO


Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření.
Vaše cena 323,00
Vaše cena bez DPH 266,94
 
Dostupnost Skladem 5 ks
Odesíláme ve středu

Podrobný popis

Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky. Měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny. Množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky. Měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína. Rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °. Fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °). Rozsah měření 0 až 30'Blg. Pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C. Délka cukroměru 21 cm. Baleno v ochranném tubusu. Vyrobeno v EU. EAN 0000059000501