Vaše cena | 252,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 252,00 Kč |
Dostupnost | Skladem 5 ks |
Odesíláme ve středu |
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer vysvětluje, kde se mohou zvířata porážet i jaké náčiní a pomůcky potřebujete. Názorně popisuje postupy, jak odborně a co možná nejšetrněji můžete svá zvířata porážet. Sleduje tím současný trend, kdy mnoho lidí chce vzít produkci masa pro vlastní potřebu do svých rukou, počínaje chovem a konče porážkou a zpracováním. * Od chovu zvířete k porážce a zpracování * Porážka krok za krokem doplněná fotografiemi * Nejdůležitější právní podklady
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let