Košík je prázdný
Kategorie zboží

Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Harald Salfellner


Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie.
Vaše cena 317,00
Vaše cena bez DPH 317,00
 
Dostupnost Skladem 1 ks
Odesíláme v pondělí 30.9.

Podrobný popis

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.


Parametry

Autor: Harald Salfellner