Košík je prázdný
Kategorie zboží

Pánev WOK s nepřilnavým povrchem 30 cm KO-170481460


- tradiční asijský ocelový wok- vnitřní nepřilnavý povrch, pokrmy se nepřipalují a pánev se snadno čistí- typický asijský wok z uhlíkové oceli je velmi vhodný na smažené i dušené pokrmy- lze jej také …
Vaše cena 398,00
Vaše cena bez DPH 328,93
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v úterý

Podrobný popis

  • tradiční asijský ocelový wok
    - vnitřní nepřilnavý povrch, pokrmy se nepřipalují a pánev se snadno čistí
    - typický asijský wok z uhlíkové oceli je velmi vhodný na smažené i dušené pokrmy
    - lze jej také použít jako pánev na gril
    - dřevěná rukojeť s očkem pro zavěšení
    - vhodný na plynový, elektrický a sklokeramický sporák
    - horní průměr 30 cm
    - výška: 7,5 cm

    Pánev WOK s nepřilnavým povrchem 30 cm

    Mezi nepostradatelné vybavení kuchyně patří nejen skleničky, hrnce a příbory, ale rozhodně také pánve. Přípravu oblíbených pokrmu vám usnadní a práce s nimi vám půjde od ruky! Bez kvalitní pánve by váš talent nebyl v kuchyni plně využit! Pořiďte si pánev na smažení, pečení nebo grilování masa, zeleniny a dalších surovin. Příprava jídla bude rychlejší a vy budete mít na talíři zdravé pokrmy.

    Druhy kuchyňských pánví

    V naší nabídce pánví naleznete různé druhy pánviček pro široké možnosti využití. S grilovací pánví si doma připravíte maso a zeleninu jako z grilu. Hluboké pánve využijete k vaření těstovin a polévek. Palačinkové pánvičky jsou ideální pro přípravu tenkých palačinek, lívanečníkové pánve pro přípravu lívanců a servírovací pánve budou zdobit slavnostní tabuli a udržovat jídlo v teple. Univerzální wok je skvělý k přípravě asijských pokrmů. Ve woku usmažíte rychle maso a zeleninu při vysokých teplotách a jídlo bude mít vynikající chuť a aroma.

    Ve vaší kuchyni se bude jistě vyjímat pánvička v barvě černá!

    Přemýšlíte nad tím, s jakým pomocníkem v kuchyni můžete připravovat dokonalá asijská jídla? Máme pro vás řešení – wok pánev!

    S univerzální wok pánví připravíte celou řadu jídel, od tradičních asijských pokrům až po moderní směsi zeleniny a masa. Pánev se může využít také k vaření rýže nebo k přípravě omáček.

    Při používání pánve wok doporučujeme držet se několika základních pravidel. Předehřejte pánev na střední teplotu, přidejte olej a nechte ho zahřát. Poté přidejte nakrájené maso, zeleninu a koření a smažete dokud se připravované jídlo rozvoní. Hluboký tvar pánve vám při vaření umožní smažit a míchat jídlo s lehkostí tak, aby se všechny přísady dokonale promíchaly.

    Materiál, ze kterého je pánev wok vyrobena, zaručí vynikající tepelnou vodivost. Je velmi odolná a vybavena praktickou rukojetí, díky které se pánev snadno drží a skvěle se s ní manipuluje.