Vaše cena | 528,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 528,00 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme v pondělí 6.1. |
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo vajec. Bohatost, kterou nabízí letní a podzimní měsíce, uchová naložené nebo usušené a použije v zimních receptech. Kromě zimních jídel ale kniha obsahuje i dalších téměř 20 receptů z jarních, letních a podzimních surovin, a tak ukazuje, že s obohacením jídelníčku o bezmasé pokrmy můžeme začít v jakýkoli den v roce. <br> Kniha obsahuje:<br> -více než 80 receptů na moderní a chutná bezmasá hlavní jídla, polévky a saláty<br> -60 návodů, jak uchovat sezónní zeleninu díky fermentaci, nakládání, sušení, jak vyrobit ochucené oleje nebo netradiční nápoje<br> -sezónní recepty na jaro, léto, podzim i zimu z lokálních surovin<br> -tipy na udržitelnější, bezodpadové vaření<br> -texty osvětlující postní období od Hanky Zemanové, Martiny Viktorie Kopecké a dalších<br> -bonusový recept na pomalu pečený celer po znojemsku z pořadu MasterChef Česko 2022<br> Koupí knihy podporujete Postní sbírku Diakonie ČCE.<br> Postní sbírku pořádá Středisko humanitární a rozvojové spolupráce Diakonie Českobratrské církve evangelické od roku 2011. Prostředky z této sbírky poputují do Libanonu, kde podpoří vzdělávání dětí z rodin, které uprchly před válkou ze Sýrie.
Autor: Pavel Drdel
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let