Košík je prázdný
Kategorie zboží

Sada nožů v dřevěném stojanu 22 ks ED-212292


Popis produktuTato rozsáhlá 22dílná sada nožů od alpina je obohacením vaší kuchyňské linky.
Vaše cena 1 844,00
Vaše cena bez DPH 1 523,97
 
Dostupnost Skladem 2 ks
Odesíláme v pondělí

Podrobný popis

Popis produktuTato rozsáhlá 22dílná sada nožů od alpina je obohacením vaší kuchyňské linky. Ve vaší kuchyni bude vypadat skvěle, všechny vaše krájecí nástroje budou skladovat kompaktně, přehledně, bezpečně a bezpečně a má dobrý poměr ceny a výkonu. Kromě toho je sada velmi kompletní, takže máte pro každý pokrm správné kuchyňské náčiní. Pro všechna řezná použití. Sada se skládá z dřevěného bloku na nože s gumovými nožkami na spodní straně pro dodatečnou stabilitu a ochranu. Blok obsahuje velkou rozmanitost celkem 18 nožů a 3 dalších kuchyňských potřeb. Máte tedy vše, co potřebujete ke krájení chleba, ovoce, zeleniny, bylinek, sýrů, masa, ryb a drůbeže. Výhodou několika nožů je také to, že pro pokračování nemusíte používaný nůž mezi nimi čistit. Tímto způsobem si nemusíte dělat starosti s přenosem chuti, protože pro každou operaci máte jiný nůž. S touto velmi kompletní sadou máte k dispozici velmi kompletní sadu: Blok na nože, kuchyňské nůžky, ocílka, vidlička na maso, nůž na sýr, 2 druhy kuchařských nožů, nůž na chléb, loupací nůž, zeleninu, vykosťovací nůž, kuchyňský nůž, 8 steakových nožů. Šéfkuchařský nůž a Santoku Kuchařský nůž, známý také jako kuchařský nůž, je nejvšestrannější nůž v kuchyni. Používají se na krájení masa, ryb, zeleniny a koření. Nůž má širokou čepel a je poměrně dlouhý, takže můžete provádět dobré řezné pohyby a stříhat relativně mnoho současně. Tato sada obsahuje 2 evropské kuchařské nože: délka 1 z 27 centimetrů, druhá cca 32 centimetrů. Součástí dodávky je také santokumes (délka cca 28,5 centimetrů). Santokumes pochází původně z japonské kuchyně a je asijskou verzí kuchařského nože. Japonský nůž je velmi univerzální a má zvláštní tvar. Čepel je o něco širší a méně špičatá. Vroubky na čepeli zajišťují, že přísady méně přilnou k ostří. Porcovací nůž. Tranšovací nůž, známý také jako nůž na maso, má menší šířku než kuchařský nůž. To je užitečné při krájení masa, ryb a drůbeže. Díky užší čepeli lepí kousky méně pevně, což usnadňuje krájení masa a nakrájí ho na hezčí plátky. Tento nůž tvoří společně s dodávanou vidličkou / vidličkou na maso (délka cca 28,5 centimetrů) řeznou sadu. Tuto sadu můžete použít na stole pro krájení pokrmu. Nůž na chleba. Výrazný zoubkovaný ostří a dlouhá čepel tohoto velkého nože zajišťují, že dostanete krásné plátky chleba. Praktické, pokud chcete upéct vlastní chléb nebo nakrájet bagetu na kousky. Samozřejmě se tento nůž hodí také na krájení koláčů a koláčů. Hodí se dokonce ke krájení různých druhů ovoce s tvrdší vnější stranou a měkkou vnitřní stranou, jako např. meloun, ananas nebo citrusové plody. Nůž na ovoce a zeleninu Pro menší pohyby krájení jsou škrabka a nůž na zeleninu šikovné a mnohostranně použitelné. Nůž na zeleninu (cca 19,5 centimetrů) je o něco větší než škrabka (cca 18 centimetrů). S oběma loupáme ovoce a zeleninu a nakrájíme je na malé kousky. Tyto malé nože se hodí také na ozdobu. Vykosťovací nůž (asi 27 centimetrů dlouhý) má ostrou špičku a pomáhá vám krájet maso z kostí a stáhnout kůži. Lze jej také použít k rozdělení větších kusů masa na krásné porce. Nůž na sýr, rajčata a klobásy. Nůž na sýr (délka asi 23 cm) se zoubkovanou a dělenou čepelí můžete snadno nakrájet přísady s tvrdou vnější stranou a měkčí vnitřní stranou, jako některé druhy sýrů. Můžete jej také použít na krájení rajčat a klobás. Nakrájený sýr nebo klobásu lze na konci napíchnout na vidličku. Steakový nůž Položte 8 steakových nožů vedle talířů na stůl. Mají celkovou délku asi 22,5 centimetrů. Jejich speciální konstrukce usnadňuje krájení pevného masa. Nože zajistí, že nemusíte vyvíjet velký tlak, abyste steaky nakrájeli na krásné kousky. Ocílka. Aby vaše nože byly ostré, je přiložena také ocílka (délka asi 31,5 centimetru). Tak můžete malé nerovnosti tak říkajíc. Kuchyňské nůžky jsou užitečné pro mnoho věcí. Speciálně pro úkoly v kuchyni si lze představit, že krájíme bylinky, zeleninu a dokonce tenké kousky masa a ryb, jako je šunka a uzený losos. Velmi odolný materiál. Kuchyňské potřeby jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli a POM nebo polyoxymetylenu. Nerezová ocel např. v čepeli nožů zajišťuje odolnost proti korozi a hygienu. Rukojeti / rukojeti jsou z POM, silného, tvrdého a tvarově stabilního plastu s velkou elasticitou, který absorbuje silné nárazy a vibrace. Stručně řečeno, velmi odolný materiál.