Vaše cena | 410,80 Kč |
Vaše cena bez DPH | 410,80 Kč |
Dostupnost | Skladem 2 ks |
Odesíláme ve čtvrtek 4.7. |
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla.
Technologii sous vide krok za krokem
Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna.
Autor: Lisa Q. Fetterman
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let