| Vaše cena | 193,20 Kč |
| Vaše cena bez DPH | 193,20 Kč |
| Dostupnost | Skladem > 5 ks |
| Odesíláme ve čtvrtek 11.12. | |
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.
Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
Autor: kol.
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let
