Vaše cena | 266,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 266,00 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme v pondělí 6.1. |
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
Autor: Matthias F. Mangold
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let