Košík je prázdný
Kategorie zboží

Pálíme ovoce - Klaus Hagmann


Je-li úroda z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat.
Vaše cena 368,00
Vaše cena bez DPH 368,00
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v pondělí 20.5.

Podrobný popis

Je-li úroda z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne - což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní potřebu?Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů.Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.


Parametry

Autor: Klaus Hagmann