Košík je prázdný
Kategorie zboží

Semo Paprika zeleninová pálivá - Ilika jablíčková 0,4g /SHU 2 000/


Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené až žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90-100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maďarskou národní specialitu - plody plněné zelím a konzervované ve sladkokyselém nálevu, SHU 2000.
Vaše cena 55,00
Vaše cena bez DPH 49,11
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme zítra

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Capsicum annuum L. (partim) / Paprika roční


Popis:
Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 – 22° C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15. květnu.


HTS: 6,9 g

V 1 g: 145 semen
Výsev: leden - březen

Sklizeň: červenec - říjen


Odrůda:

Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené až žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90-100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maďarskou národní specialitu - plody plněné zelím a konzervované ve sladkokyselém nálevu, SHU 2000.



Paprika zeleninová - pálivá: ALMAPAPRIKA (Capsicum annuum L./Paprika ročná)

Popis:
Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité v technické zralosti světle zelené až krémově žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90-100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů. Odrůda pro maďarskou národní specialitu - plody plněné zelím a konzervované v sladkokyselém nálevu.

Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 - 22° C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15.5.

Hnojení:
  • N 120 kg N / ha
  • P 100 kg P2O5 / ha
  • K 140 kg K 2O / ha
  • chlévský hnůj 60 - 80 t/ha


Parametry

Druh: Paprika zeleninová - pálivá

Odrůda: ALMAPAPRIKA

Typ: Zelenina