Košík je prázdný
Kategorie zboží

Atlas chutí - Petra Pospěchová


Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy …
Vaše cena 710,00
Vaše cena bez DPH 710,00
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme v pondělí 6.5.

Podrobný popis

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.
Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:
13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin
135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční
40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map
13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.


Parametry

Autor: Petra Pospěchová