Vaše cena | 648,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 648,00 Kč |
Dostupnost | Skladem 4 ks |
Odesíláme ve středu 11.12. |
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Autor: Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let