Využijte akčních cen Ferramolu proti slimákům!

Kategorie zboží

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty


Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné?
Vaše cena 209,20
Vaše cena bez DPH 209,20
 
Dostupnost Skladem 2 ks
Odesíláme v pondělí 20.10.

Výprodej zboží této kategorie - slevy až 80%


Podrobný popis

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.


Parametry

Autor: Carsten Bothe