Vaše cena | 2 127,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 1 757,85 Kč |
Dostupnost | Skladem 1 ks |
Odesíláme v pondělí 6.1. |
Rýžovar je praktický pomocník do domácnosti. Co kdyby toho ale uměl ještě víc? Retro hrnec od italského výrobce Ariete je specialista úplně na všechno. Jednoduchým pootočením kolečka ho proměníte v hrnec na pomalé vaření, parní hrnec nebo si připravíte třeba lahodnou omeletu. Máte chuť na zeleninu v páře? Zvolte program parního vaření, dejte zeleninu do parního koše a pár minut počkejte. Chcete si jen tak orestovat mořské plody? To taky zvládne. Skvěle připraví i takzvané “tažené” polévky nebo omáčky díky funkci pomalého vaření. S tímhle přístrojem zvládnete i několikachodové menu najednou. Multifunkční hrnec je dalším modelem řady Ariete Vintage, která klade důraz nejen na praktičnost, ale i na originální design. Tenhle přístroj budete jednoduše milovat.
Zapomeňte a spálené hrnce, věčně rozvařenou a slepenou rýži, nebo nekvalitní sáčkovou. Ať už milujete basmati, jasmínovou nebo se chystáte připravovat sushi, s přípravou už se trápit nemusíte. Teď už budete vědět, jak ji připravit, aby se zbytečně nelepila. A jak připravit rýži v rýžovaru? Stačí jednoduše odměřit surovinu přiloženou odměrkou a dodat dostatečné množství vody a přístroj se o perfektní výsledek postará sám.
V multifunkčním hrnci si připravíte lahodnou omeletu nebo orestujete mořské plody a to díky nepřilnavému povrchu. Pokud je budete potřebovat na závěr dusit, není problém. Zakryjte hrnec poklicí, pár minut podusíte a skvělé menu se může podávat.
Součástí multifunkčního hrnce je i síto na parní vaření. Vaření v páře je nejlepší způsob, jak připravit zeleninu, aby si zachovala co nejvíce živin a vitamínů. Připravíte si tak skvělou a zdravou přílohu, ale i šťavnatý steak z kuřecího masa nebo lososa.
Mezi šikovné funkce patří i udržování teploty pokrmů. To se hodí obzvlášť, když nevíte, kdy přesně budete jíst, nebo strávníci ke stolu přicházejí postupně. Jídlo vám vydrží teplé klidně až 24 hodin.
Hrnec na pomalé vaření se vám hodí na velkou spoustu receptů. Nevíte jak na kuřecí nebo hovězí vývar, dokonale měkké maso, skvělou omáčku nebo se chystáte vyzkoušet nový recept na dýňovou polévku? Vsaďte na pomalé vaření. Při pomalém vaření zůstává v jídle dostatek vitamínů a minerálů a nic se nepřipaluje.
Velkým plusem je nádoba s nepřilnavým povrchem, která zvládne i 20minutový pobyt v troubě rozpálené na 180-200 °C. Pokud tedy chcete rýžovému nákypu dopřát zlatou kůrčičku navrch, nemusíte špinit další nádobí.