Vaše cena | 341,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 341,00 Kč |
Dostupnost | Skladem > 5 ks |
Odesíláme v úterý |
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
Pro vstup na tuto webovou stránku prosím potvrďte, že splňujete věkovou hranici 18 let