Košík je prázdný
Kategorie zboží

Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště


Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce.
Vaše cena 358,00
Vaše cena bez DPH 358,00
 
Dostupnost Skladem > 5 ks
Odesíláme ve středu

Podrobný popis

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi